FLORES DE ENTROIDO
-2 Ovos
-1 ½ Vaso de leite
-6 Culleradas de azucre
-Raladura de limón
-Anis
-3 Culleradas de levadura royal
-Aceite para fretir
-Azucre glass
Nun recipiente fondo bátense os ovos co azucre. Logo
engádeselle a fariña, o limón, o licor, o royal
e o leite. Mestúrase todo moi ben. A pasta ten que quedar lixeira, tirando a
espesa.
Deixar repousar uns minutos. Ponse unha tixola ao lume con
moito aceite (ten que quedar o molde ben cuberto de aceite), móllase o molde dentro e cando estea moi quente métese
na pasta sen que chegue aos bordes. Sacar axiña e verter na tixola, deixando
uns minutos até que se solte a masa.
Sácanse as flores e póñense a escurrir no papel de cociña. Por último espolvoréase o azucre glass por riba das flores.
Ningún comentario:
Publicar un comentario